Geacă sau vestă încalzita? Care produs este mai folositor? O vestă sau o geacă încălzită? Nu te poți decide ce produs să cumperi? Descoperă avantajele în acest articol. Să începem cu produsul cel mai popular…


Vesta încălzită 🔥

O vestă încălzită inteligent conține 4, 6 sau 8 zone de Încălzire. Aceste zone de încălzire electrice se încălzesc rapid și își mențin temperatura inteligent. Locațiile acestor zone diferă. De regulă exista doua zone de încălzire la buzunare, alte 2 pe spate și la nivelul gâtului. Durează aproximativ un minut până când zone devin calde, iar temperatura variază în funcție de modul ales.

Vesta Incalzita inteligent in mai multe zone

Vesta inteligentă se poate conecta la orice baterie externă sau chiar și la priza unei mașini. Vesta este impermeabilă și ultra-ușoară. Cântărește aproximativ 400 de grame. Perfectă pentru diminețile reci sau pentru persoanele ce muncesc afară. Fiind foarte ușoară vesta poate fi purtată și fără a folosi încălzirea inteligentă. Acest lucru o face perfectă pentru orice tip de drumeție.

Există mai multe tipuri de veste. Cea mai populară este vesta impermeabilă. Această vestă este preferată deoarece se poate purta atât pe dedesubtul unei haine sau geci (de schi, motociclism), cât și pe dinafară. Există și veste elegante ce sunt încălzite. Aceste veste au fost concepute pentru a fi purtate sub costum sau peste o cămașă eleganta. Moda acestor vesta a început in Japonia din cauza temperaturii instabile.


Geaca încălzită 🔥

Gecile cu Încălzire electrică sunt asemănătoare cu vestele. Acestea folosesc același concept pentru a încălzi și a menține temperatura la un nivel confortabil. De regulă, gecile dispun de 6 sau 8 zone de încălzire electrică. Aceste zone sunt plasate identic ca și la vestele inteligente. Patru zone în față (2 la piept și 2 la buzunar) și 4 zone în spate, 2 la nivelul gâtului și 2 la nivelul rinichilor. Aceste zone sunt special alese pentru a încălzi părțile vitale a corpului și a menține un nivel de temperatura constant pe durata funcționării.

Gecile, spre deosebire de veste, cântăresc aproximativ 650 de grame, fiind și ele ultra-ușoare dar și impermeabile. Aceste geci sunt preferate de persoanele ce călătoresc sau muncesc întru-un mediu cu o temperatura instabila. Dispun de unul sau două butoane ce pot regla temperatura în 3 moduri diferite:

 • Cald: 55 ℃ (Lumina roșie)
 • Confort: 45 ℃ (lumina alba)
 • Eco: 35 ℃ (lumina albastră)
Geaca Incalzita - Caracteristici cu Incalzire

Produsul potrivit? 🌞

Răspunsul la întrebarea Geacă sau vestă cu încalzire? depinde în totalitate de stilul cumpărătorului. Daca îți plac vestele și ești un om practic, poti alege dintre o vestă elegantă, încălzită inteligent sau una impermeabilă, ce o poți lăsa in mașină sau in bagajul de muncă. Dacă în schimb, ești o persoană ce poartă des o geacă atunci gecile încălzite inteligent vor fi potrivite pentru tine.

Orice ai alege, calitatea produselor este peste măsură iar chiar dacă afară este cald, tot vei avea o vestă sau geacă de calitate, confortabilă, indiferent de temperatura de afară.


Pentru orice întrebare ne poți contacta oricând folosind acest formular 📨

Spune-le prietenilor tăi despre acest produs 👇 sau ajută-ne cu un share📢💖

 • Baterie Externa de 10.000 mAh
  Baterie Externa (acumulator) 10.000 mAh – USB 2.1A
  Produs cu reducere
  99,00 lei
 • Vesta Incalzita inteligent in mai multe zone
  Vesta cu incălzire electrica și impermeabilă
  Produs cu reducere
  229,00 lei
 • Geaca cu incalzire / incalzita electric USB
  Geaca cu Incalzire 6 zone de căldură
  Produs cu reducere
  249,00 lei329,00 lei
 • Branturi cu incalzire electrica de vanzare
  Branturi cu incalzire electrica
  Produs cu reducere
  94,00 lei
 • Vesta subtire cu incalzire
  Vesta cu încălzire eleganta – 6 zone de caldura
  Produs cu reducere
  249,00 lei
 • Vesta subtire cu incalzire subtire electrica
  Vesta cu Incalzire Electrica Subtire (sub haina)
  Produs cu reducere
  189,00 lei
close
Abonare Newsletter

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi cupoane, oferte și conținut minunat în căsuța de email, în fiecare lună.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Categorii: blog