Descoperă cât de folositoare este o vestă cu încălzire electrică. Fie că este vorba de o iarnă rece, o dimineață într-o zi de toamnă sau o aventură pe munte, o vestă cu încălzire va fi mereu folositoare. Vesta încălzită iți oferă confortul necesar la o simplă apăsare de buton. Citește postarea de mai jos pentru a descoperi toate avantajele unei veste sau geci încălzite inteligent.


Temperatura de afară nu este perfectă?

Fie că mergi la muncă sau la facultate, cu mașina ori pe jos, dimineața temperatura nu este niciodată perfectă. Vestele cu încălzire oferite de noi, conțin 4, 6 sau chiar 8 zone de încălzire inteligente. Aceste zone, când sunt activate, se încălzesc rapid si reglează temperatura internă a vestei sau gecii încălzite. Durează aproximativ un minut până se încălzește și după achiziționarea unei baterii externe, poate dura până la 6-8 ore și se poate folosi orice baterie externă sau încărcător. Se poate conecta și la priza unei mașini, prin USB.


Cum funcționează o vestă încălzită?

Vestele și gecile încălzite funcționează cu ajutorul electricității. După ce s-a conectat prin USB (disponibil in buzunarul drept) la o sursa (baterie externa, adaptor USB, încărcător telefon, …) este gata să fie pornită. Majoritatea vestelor încălzite dispun de cel puțin un buton pentru a regla temperatura inteligent. Acest buton se afla la pieptul vestei.
La o lungă apăsare (doua-trei secunde), butonul va începe să lumineze, atenționând că vesta se va încălzi. În funcție de modelul ales, vestele pot avea mai multe butoane. Un buton pentru fiecare zonă de încălzire (fată, gât, spate).

După ce s-a pornit vesta, se poate alege unul dintre cele 3 moduri de încălzire:

  • Lumina ROȘIE 🔥 reprezintă cea mai puternică treaptă, treapta caldă. Vesta inteligentă se va încălzi până la 45°C. Ajunsă la această temperatură, vesta va continua sa mențină această temperatura.
  • Lumina ALBĂ🌡reprezintă modul confortabil. Vesta se va încălzi până la 35°C urmând să mențină această temperatura pana la închiderea vestei.
  • Lumina ALBASTĂ 🔋 reprezintă modul economic. Acest mod va asigura durata cea mai lungă de funcționare a vestei. Temperatura vestei încălzite va ajunge la 25°C

Pentru cine este acestă vestă inteligentă?

Pe scurt, pentru orice vrea să se simtă confortabil indiferent de temperatura exterioară. Fie ca ești pasionat de drumeții, motociclist sau pur și simplu iți dorești uneori mai căldura, acestă vesta încălzită este perfectă pentru tine. 💕

Nu este mai grea decât o vestă normală și oferă încălzire la o simplă apăsare de buton.

Vesta cu incalzire - Caracteristicile unei veste cu incalzire electrice

În plus pe lângă confortul oferit, o vestă încălzită inteligent poate ameliora durerile de spate, crampele musculare și cele menstruale. Ai nevoie de o baterie externă și ești gata de distracție. În zilele călduroase poți lăsa bateria externă și o poți folosi ca pe o vestă normală. Acesta este ultra-ușoară, confortabila și impermeabilă.

Cum poți purta vesta încălzită?

Fiind foarte ușoara, această vestă încălzită se poate purta pe sub o geacă, dacă temperatura de afară este scăzuta sau peste un tricou, în zilele mai călduroase. Pentru pasionații de sporturi extreme, se poate lua sub o geacă de schi 🎿 de ploaie sau chiar și sub un costum ori geaca de motociclism. 🏍


Caracteristicile unei veste încălzite:

  • 3 Moduri de funcționare: Cald, Confortabil și Economic.
  • Impermeabilă și ultra-ușoară. În zilele călduroase se poate folosi ca o vestă normală, fără încălzire.
  • Timpul de funcționare depinde de temperatura de funcționare și de capacitatea bateriei alese.
  • 4, 6 sau 8 zone de încălzire
  • Perfecte pentru diminețile reci, iernile grele, drumeții, motociclism sau orice alte activități pentru un confort superior.

Dacă te-am convins, comandă o vestă sau geacă încălzită inteligent din magazinul nostru. Nu uita, stocul este limitat și prețul de nerefuzat. Descoperă cele mai bune prețuri în magazinul nostru.

Întrebări Frecvente:

Cum functioneaza o vesta cu incalzire electrica?

Vestele cu incalzire electrica contin o rezistenta din fibra de carbon ce este incorporata in interiorul vestei si incalzeste corpul folosind infrarosu. Pentru alimentarea vestelor cu incalzire se foloseste o baterie externa si se conecteaza prin USB.

Cat de scumpa este o vesta cu incalzire electrica?

Vestele cu incalzire electrica incep de la pretul de 169 LEI pentru cele pe corp si ajung pana la 249 LEI pentru cele elegante sau impermeabile

Cum se foloseste o vesta cu incalzire electrica?

Vestele sau hainele incalzite folosesc o baterie externa ce se conecteaza prin cablul USB din buzunarul vestei. Bateria externa recomandata este de 5V, 2A.

Cat de mult se incalzeste o vesta cu electrica?

Vestele cu incalzire functioneaza folosind o baterie externa. O baterie de aproximativ 10Ah sau 10.000 mAh asigura o durata de functionare de pana la 6-8 ore, in functie de modul de incalzire ales

Cate moduri de incalzire are o vesta electrica?

Majoritatea vestelor electrice au 3 moduri de incalzire. Aceste 3 moduri dicteaza temperatura de functionare a vestei. Temperatura difera de la 35°C, la modul ECO, la 45°C pentru modul MEDIUM si 55°C pe modul HIGH.

Cum se spala o vesta cu incalzire electrica?

In general, vestele sau hainele ce dispun de incalzire electrica se spala de mana sau la o temperatura de pana la 45°C.


Pentru orice întrebare ne poți contacta oricând folosind acest formular 📨

Spune-le prietenilor tăi despre acest produs 👇 sau ajută-ne cu un share📢💖


close
Abonare Newsletter

Salut 👋
Îmi pare bine să te cunosc.

Înscrie-te pentru a primi cupoane, oferte și conținut minunat în căsuța de email, în fiecare lună.

Nu facem spam! Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Categorii: blog